• Webinar en boekpresentatie 'Check je bedrijfsvoering'

  Dit is de link naar het webinar

  Donderdag 21 april van 11.00 tot 11.55 uur vindt het webinar en de boekpresentatie van ‘Check je Bedrijfsvoering’ van Mark Huijben plaats.

  Presentatie en gasten

  Dolf Jansen

  Spijkers met Koppen-presentator Dolf Jansen bespreekt het boek met Diana Starmans (Lid van de Raad van Bestuur van de Sociale Verzekeringsbank en voorzitter van het Dagelijks Bestuur van de Rijksbrede Benchmark Groep (RBB Groep)), Piet Sennema (Secretaris-directeur van Waterschap Aa en Maas) en Peter Teesink (gemeentesecretaris Amsterdam en voorzitter van de stuurgroep van Vensters).

  Mark Huijben en Vensters

  Mark Huijben

  Mark Huijben is verbonden aan de overheidsbrede benchmark ‘Vensters voor bedrijfsvoering’. In de afgelopen jaren namen 230 publieke organisaties deel aan Vensters, waarvan 130 jaarlijks. Met een team van ervaren adviseurs biedt Vensters een benchmark van feitelijke indicatoren (financiën, ict, HRM, huisvesting, overhead) en een kwaliteitsmeting van de bedrijfsvoering. In 2011 promoveerde Mark op dit onderwerp aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn eerdere boek ‘Heeft iemand de overhead gezien?’ werd genomineerd voor de Vakprijs van Organisatieadviseurs en Managementboek van het jaar.

  Voor wie is dit webinar interessant?

  Dit webinar is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met bedrijfsvoering. Van directieleden, managers en stafhoofden tot ICT, informatievoorziening en financiën. Ook organisatieadviseurs en studenten met interesse in organisatieontwikkeling en de rol van bedrijfsvoering daarin kunnen hun hart ophalen.

  Check je eigen bedrijfsvoering: vul de vragenlijst in en kom erachter hoe jouw bedrijfsvoering ervoor staat

  De kern van een goede bedrijfsvoering zit in 10 strategische thema’s. We hebben 10 checklists gemaakt die je kunt gebruiken voor jouw organisatie. Door deze in te vullen krijg je per thema een beeld van welke acties jouw organisatie nog kan ondernemen.

  Aanmelden voor het webinar

  Meld je hieronder aan voor het webinar en de boekpresentatie!

  En let op: we hebben 100 boeken gratis beschikbaar voor kijkers van het webinar.

  Als je kans wil maken op een boek, vul dan bij aanmelding voor het webinar je adresgegevens in.

   

   [acceptance] Ik ga akkoord met de privacy verklaring [/acceptance]

   Check je bedrijfsvoering

   Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Vensters-nieuwsbrief