• Magazine

  Vensters Open, ons magazine vol inspiratie

  Vensters is actief in de dynamische publieke sector. Onze instrumenten geven duiding en de mogelijkheid tot vergelijking met andere organisaties. Regelmatig organiseren we leerkringen en bevorderen we kennisdeling. Een ander platform waarmee we kennisdeling initiëren is ons magazine: Vensters Open.

  Dit magazine gaat over de grote veranderingen in onze omgeving: decentralisaties, de Omgevingswet, digitale innovaties en verschuivende maatschappelijke verhoudingen. Vensters Open bevat verhalen achter de Vensters-cijfers, praktijkvoorbeelden en dilemma’s van onze collega’s bij gemeenten, waterschappen, provincies en het Rijk. Samen met deelnemers en experts blikken we vooruit: hoe anticiperen publieke organisaties op de toekomst? En wat betekenen de uitdagingen van morgen voor de bedrijfsvoering en dienstverlening? Wat zijn gevolgen van trends als robotisering en datagedreven besluitvorming? Welke ontwikkelingen zijn zichtbaar op belangrijke indicatoren voor de bedrijfsvoering? Welk type management past bij de huidige uitdagingen? Je leest er alles over in Vensters Open.

  Liever een papieren exemplaar ontvangen? Stuur dan een e-mail met adresgegevens naar vensters@ictu.nl.

  Volgende edities

  Een bijdrage leveren aan Vensters Open? Dat kan.
  We zijn altijd op zoek naar interessante content om te delen met onze deelnemers. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden en de volgende verschijningsdatum.