• Meld je aan voor het webinar ‘Check je bedrijfsvoering!’

  Donderdag 21 april van 11.00 tot 11.55 uur vindt het webinar en de boekpresentatie van ‘Check je Bedrijfsvoering’ van Mark Huijben plaats.

  “Een goede strategische bedrijfsvoering vraagt inzet op tien thema’s. Dat is nodig om een ‘holy-shit-moment’ te voorkomen. En om de organisatie kwalitatief te laten groeien.”
  Mark Huijben

  Presentatie en gasten

  Dolf Jansen

  Spijkers met Koppen-presentator Dolf Jansen bespreekt het boek met Diana Starmans (Lid van de Raad van Bestuur van de Sociale Verzekeringsbank en voorzitter van het Dagelijks Bestuur van de Rijksbrede Benchmark Groep (RBB Groep)), Piet Sennema (Secretaris-directeur van Waterschap Aa en Maas) en Peter Teesink (gemeentesecretaris Amsterdam en voorzitter van de stuurgroep van Vensters).

  Mark HuijbenMark Huijben is verbonden aan de overheidsbrede benchmark ‘Vensters voor bedrijfsvoering’. In de afgelopen jaren namen 230 publieke organisaties deel aan Vensters, waarvan 130 jaarlijks. Met een team van ervaren adviseurs biedt Vensters een benchmark van feitelijke indicatoren (financiën, ict, HRM, huisvesting, overhead) en een kwaliteitsmeting van de bedrijfsvoering. In 2011 promoveerde Mark op dit onderwerp aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn eerdere boek ‘Heeft iemand de overhead gezien?’ werd genomineerd voor de Vakprijs van Organisatieadviseurs en Managementboek van het jaar.

  Het boek is onmisbaar voor iedereen die zich bezighoudt met bedrijfsvoering, van directieleden, managers en stafhoofden tot ICT, informatievoorziening en financiën. Ook organisatieadviseurs en studenten met interesse in organisatieontwikkeling en de rol van bedrijfsvoering daarin kunnen hun hart ophalen.

  Aanmelden

  Meld je aan voor dit (gratis) webinar. Er zijn 100 boeken beschikbaar voor kijkers van het webinar, dus wees snel!

   

   [acceptance] Ik ga akkoord met de privacy verklaring [/acceptance]

   written by: