• Nieuwe Vensters voor Bedrijfsvoering van start!

  Vensters voor Bedrijfsvoering is sterk vernieuwd. Een nieuw dashboard voor snel inzicht in de kernelementen van je bedrijfsvoering, meer zicht op trends en kortere vragenlijsten. Je kunt je vanaf nu weer aanmelden als deelnemer!

  Het vernieuwde dashboard

  Met toegankelijke, eenduidige rapportages voor alle gebruikers biedt het vernieuwde rapportage-dashboard van Vensters snel overzicht en inzicht in de kernelementen van de bedrijfsvoering. Daarnaast wordt er in het dashboard meer aandacht besteed aan het ontdekken en volgen van trends; door de jaren heen en ten opzichte van andere sectoren. De benchmarkfunctie biedt nieuwe, uitgebreidere filter- en vergelijkingsmogelijkheden, en stimuleert benchlearning door (onder andere) het tonen van de ‘best of class’-organisatie per indicator.

  Dashboard Vensters voor Bedrijfsvoering

   

  Kortere vragenlijst

  Om de invullast zoveel mogelijk te beperken, is de nieuwe vragenlijst voor Vensters voor Bedrijfsvoering flink ingekort en maken we voortaan onderscheid tussen verplichte en optionele indicatoren. Daarnaast maken we waar mogelijk gebruik van voor-ingevulde data uit openbare bronnen. Dit levert een besparing op van maar liefst 55 tot 70% voor de invullast!

  Deelnemen of meer weten?

  Wil je deelnemen? Of heb je vragen over (deelname aan) Vensters voor Bedrijfsvoering? Stuur dan een e-mail naar vensters@ictu.nl.

  Wil je eerst meer weten? Schrijf je dan in voor het gratis webinar op 23 april. Dan praten we over trends in bedrijfsvoering met Peter Teesink, gemeentesecretaris van Amsterdam. We laten dan ook zien hoe Vensters werkt en we beantwoorden jouw vragen. Meld je aan via vensters@ictu.nl.

  written by: redactie