• Nominatieperiode voor de European Public Sector Award (EPSA) 2021 verlengd tot 10 mei

  De European Public Sector Award (EPSA) 2021 is een prestigieuze Europese prijs voor innovatieve topprestaties van overheidsorganisaties in heel Europa. In 2017 was Vensters uit 150 inzendingen een van de vier finalisten en uitgeroepen tot ‘Best practice’. Ben jij trots op een door jou/jullie gerealiseerde innovatieve topprestatie? Nomineer dan jouw organisatie! De nominatieperiode is verlengd tot 10 mei.

  Drie categorieën

  De European Public Sector Award (EPSA) 2021 wordt uitgereikt in drie categorieën:

  • Digital Public Administration
  • Green Public Administration
  • Innovative Public Administration

  Zo nomineer je

  Wil je jouw organisatie nomineren? Of eerst nog benieuwd naar meer informatie? Kijk dan op de website van de EPSA: https://epsa2021.eu/en/home/

  Er wordt ook een informatiebijeenkomst georganiseerd dat op 26 april om 12 uur via Zoom plaatsvindt. Mocht je interesse hebben, dan kun je je registreren via Zoom of een e-mail sturen naar info.epsa@eipa.eu.

  Over de EPSA

  De EPSA wordt georganiseerd door het Europees Instituut voor Bestuurskunde (EIPA) in samenwerking met de Europese Commissie, de nationale overheden van Nederland, Oostenrijk, Hongarije, Italië, Luxemburg, de provincie Limburg en de stad Maastricht.

  written by: Redactie